Werkwijze
Als u geïnteresseerd bent om door Mariska Hurkmans Fotografie uw foto’s te laten maken kunt u al uw wensen duidelijk maken door het contactformulier in te vullen.
U kunt mij ook rechtstreeks een email sturen op mariskahurkmansfotografie@outlook.com
Als uw wensen bekend zijn, denk er dan aan om uw eigen gegevens, datum, tijdstip, soort fotografie, hoeveel personen en locatie te noteren. Andere vragen of wensen kunt u ook altijd stellen.

Ik zal uw aanvraag via de email zo spoedig mogelijk beantwoorden. Samen komen we dan tot een datum en tijdstip. Uiteraard houd ik rekening met dagritmes van kleine kinderen en baby’s.

Ik ben alleen via email te bereiken omdat ik naast Mariska Hurkmans Fotografie ook nog een onregelmatige baan heb als verpleegkundige in het ziekenhuis.

Dag van de fotoshoot
Op de dag ontmoeten wij elkaar op de afgesproken tijd en locatie. Soms kan het voor kleine kinderen even wennen zijn voordat ze weer lekker hun zelf zijn.
We wachten dit tijdstip rustig af. Kinderen laat ik zelf hun eigen gang gaan omdat dit vaak de mooiste foto’s oplevert.
Vaak hebben de oudere kinderen zelf ook hartstikke leuke creatieve ideeën qua poseren.
Oudere kinderen, maar ook volwassenen kan ik wat aanwijzingen geven als dit nodig is.
De bedoeling is dat het ongedwongen en spontane foto’s worden.

Selectie en bewerking
Binnen 24 uur na de fotoshoot zet ik al uw foto’s voorzien van mijn logo op uw eigen account.
Via de email mariskahurkmansfotografie@outlook.com laat u mij weten welke foto’s u bewerkt wilt hebben en wat er precies bewerkt moet worden.
U krijgt standaard vijf na bewerkte foto’s. Als u meer foto’s bewerkt wilt hebben kost mij dit ook extra tijd en hiervoor breng ik 30 euro per uur in rekening.
Binnen 2 weken ontvangt u van mij de bewerkte foto’s en alle overige foto’s in onbewerkte status.

Eindresultaat
Wanneer u de foto’s heeft ontvangen is het tijd om de foto’s een mooie plek te geven, te delen met uw familie en dierbaren en vooral ervan te genieten. Ik zou het heel fijn vinden als u uw ervaringen met en over mij wilt delen in mijn gastenboek.
Kijk bij het kopje tips voordat u de fotoshoot komt laten maken.  Hier vind u handige tips en tools om mee te nemen op de dag van de fotoshoot.